Edustamme Hitachi ja Daik ilmalämpöpumppuja!

Lämpöpumput Avaimet käteen -periaatteella

Asennuspalvelu Control Oy auttaa valitsemaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden, jotta saat kustannustehokkaan ja energiaystävällisen vaihtoehdon lämmitysjärjestelmäksi. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat vaihtoehdot eri lämpöpumpuista ja aurinkokeräimistä.

Oli valintasi sitten ilmalämpöpumppu, maalämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu tai aurinkokeräin, autamme sinua ammattitaidolla.

Kaikilla meidän tuotteillamme on vähintään 2 vuotta takuuta

Ilmalampöpumpun asennus ja huolto

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde ja sopii käytettäväksi lähes kaikissa rakennuksissa. Säästät välittömästi asennuksen jälkeen lämmityiskuluissa. Saat meiltä laadukkaat lämpöpumput ja aurinkokeräimet asiantuntijan asentamana nopeasti ja vaivattomasti. Kauttamme saat myös ilmalämpöpumppujen lisätarvikkeet kuten telineet, putket, suojakotelot, asennuskourut ja kondensiopumput.

Maalämpöpumpun asennus

Maalämpöpumput hyödyntävät maaperän pintakerrokseen sitoutunutta aurinkoenergiaa. Maalämpöpumput ovat yksi Suomen suosituimpia omakotitalojen lämmitysjärjestelmiä. Järjestelmä on vaivaton ja on lähes huoltovapaa. Pyydä meiltä tarjous omakotitalosi maalämpöpumpun asennuksesta.

Poistoilmalämpöpumpun asennus

Poistoilmalämpöpumppu kerää lämmön talteen rakennuksen poistoilmasta ja hyödyntää sen uudestaan käyttöveden sekä tuloilman lämmityksessä.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus

Ilma-vesilämpöpuppu on suuniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin rakennuksiin. Se voidaan asentaa aiemman järjestelmän rinnalle tai vanhan järjestelmän kokonaan korvaamiseen. Ilma-vesilämpöpumppu on myös suosittu vaihtoehto uudisrakennuskohteissa.

Aurinkokeräinasennukset

Aurinkokeräimellä pystytään hyödyntämään tehokkaasti aurinkoenergiaa melkein kaikissa lämmitysjärjestelmissä. Asennuspalvelu Control toimittaa ja asentaa korkealaatuiset nestekiertoiset aurinkokeräimet. Pyydä räätälöity tarjous.

Liiketilojen jäähdytys ratkaisut

Asennuspalvelu Control toimittaa ja toteuttaa kokonaisvaltaiset isojen kiinteistöjen lämmitysratkaisut. Isommatkin tilat lämmitetään/viilennetään energiatehokkaasti meidän ratkaisuilla.

Asennamme ammattitaidolla kaikkia myymiämme malleja sekä asiakkaan itse hankkimia laitteita.

Palvelemme lämpöpumppu asioissa seuraavilla alueilla:
Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pirkkala ja Sastamala

Sopimuksen mukaan koko Suomi!

Sähköurakointi